Ingredients
Crispy Pork Salad with Salted Egg Yolk and Fermented Fish
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿21.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำเบสน้ำปลาเคี่ยว
น้ำปลาแท้ ตราคนอร์
/g
80.0 g
0%
น้ำตาลปิ๊บ (น้ำตาลมะพร้าว)
/g
200.0 g
0%
KNORR CONCENTRATED TAMARIND SAUCE 850 G
/g
100.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
2.0 g
0%
ขั้นตอนการทำหมูกรอบ
Whole Chicken
/g
500.0 g
0%
Granulated salt
/g
4.0 g
0%
Granulated salt
/g
30.0 g
0%
Granulated salt
/g
800.0 g
0%
ขั้นตอนการทำกากหมูทอดกรอบ
Granulated salt
/g
500.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Pork Flavoured 800 g
6.0 g
0%
Granulated salt
/g
20.0 g
0%
Granulated salt
/g
800.0 g
0%
ขั้นตอนการผสมส่วนผสมที่ใช้ทำยำหมูกรอบ
Granulated salt
/g
60.0 g
0%
Whole Chicken
/g
50.0 g
0%
KNORR Lime Seasoning Powder 400 g
60.0 g
0%
Whole Chicken
/g
5.0 g
0%
Whole Chicken
/g
5.0 g
0%
Whole Chicken
/g
3.0 g
0%
Whole Chicken
/g
20.0 g
0%
Whole Chicken
/g
20.0 g
0%
Thin fried egg for roll
/egg
3.0 egg
0%
Whole Chicken
/g
80.0 g
0%
Whole Chicken
/g
25.0 g
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำเบสน้ำปลาเคี่ยว
-
น้ำปลาแท้ ตราคนอร์ 80.0 g
-
น้ำตาลปิ๊บ (น้ำตาลมะพร้าว) 200.0 g
-
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g 2.0 g
ขั้นตอนการทำหมูกรอบ
-
Whole Chicken 500.0 g
-
Granulated salt 4.0 g
-
Granulated salt 30.0 g
-
Granulated salt 800.0 g
ขั้นตอนการทำกากหมูทอดกรอบ
-
Granulated salt 500.0 g
-
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Pork Flavoured 800 g 6.0 g
-
Granulated salt 20.0 g
-
Granulated salt 800.0 g
ขั้นตอนการผสมส่วนผสมที่ใช้ทำยำหมูกรอบ
-
Granulated salt 60.0 g
-
Whole Chicken 50.0 g
-
KNORR Lime Seasoning Powder 400 g 60.0 g
-
Whole Chicken 5.0 g
-
Whole Chicken 5.0 g
-
Whole Chicken 3.0 g
-
Whole Chicken 20.0 g
-
Whole Chicken 20.0 g
-
Thin fried egg for roll 3.0 egg
-
Whole Chicken 80.0 g
-
Whole Chicken 25.0 g