Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredients

+

ขั้นตอนการทำแม่ซอสน้ำยำ

ขั้นตอนการทำแม่ซอสมะขาม

ขั้นตอนการทำยำปลาแซลมอน

  • Salmon Roeสไลส์บาง 500.0 g
  • Mae Sauce Nam Yumสูตรสำเร็จ 300.0 g
  • Lemongrassสับละเอียด 10.0 g
  • Lemon Zestซอยฝอยเชื่อมกับน้ำตาล 20.0 g
  • Red chilli, cut diagonallyซอย สำหรับตกแต่ง 20.0 g
  • Garlicซอย สำหรับตกแต่ง 50.0 g
  • Microgreensสำหรับตกแต่ง 50.0 g
  • ไข่ปลาแซลมอนหรือคาเวียร์ สำหรับตกแต่งสำหรับตกแต่ง 50.0 g

ขั้นตอนการทำพล่าทูน่า

ขั้นตอนการทำยำหอยเชลล์

  • หอยเชลล์สด 500.0 g
  • Mae Sauce Nam Yum 150.0 g
  • Tamarind Pre-Mixed Sauce 20.0 g
  • หัวกะทิ 30.0 g
  • Chili Paste 50.0 g
  • Whole Chicken 10.0 g
  • หอมแดงเจียว 20.0 g
  • Kaffir Lime Leaves 10.0 g
  • ใบสะระแหน่ สำหรับตกแต่ง 10.0 g
  • Lemongrass, shredded
  • Mint Leaves, cut
  • red and green chili peppers

...

Method

  1. ขั้นตอนการทำแม่ซอสน้ำยำ

  2. ขั้นตอนการทำแม่ซอสมะขาม

  3. ขั้นตอนการทำยำปลาแซลมอน

  4. ขั้นตอนการทำพล่าทูน่า

  5. ขั้นตอนการทำยำหอยเชลล์

Home
Menu
Products
Cart
Recipes