Ingredients
พะแนงเป็ดย่างทรัฟเฟิล
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿45810.06
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำ น้ำแกงพะแนง
มะเขือพวง, เด็ดออกจากขั้ว
/g
250.0 g
0%
ใบมะกรูดฉีด
/kg
4.0 g
0%
Red Chilli Pepper
/g
40.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
/g
5.0 g
0%
Real Fish Sauce
/g
90.0 g
0%
น้ำตาลปี๊บ
/g
135.0 g
0%
พริกแกงพะแนง
/g
150.0 g
0%
Vegetable Oil
/g
70.0 g
0%
KNORR CONCENTRATED TAMARIND SAUCE 850 G
/g
10.0 g
0%
หางกะทิ
/g
1000.0 g
0%
ถั่วลิสงคั่วป่น
/kg
80.0 g
0%
ขั้นตอนการทำ น้ำซุปเป็ดย่าง และเป็ดย่าง
น้ำตาลทราย
/g
500.0 g
0%
น้ำเปล่า
/g
750.0 g
0%
น้ำส้มสายชู
/kg
250.0 g
0%
เกลือ
/g
25.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
/g
40.0 g
0%
Cinnamon
/bar
2.0 bar
0%
star anise
/flower
3.0 flower
0%
Nutmeg
/piece
2.0 piece
0%
Coriander Roots
/piece
3.0 piece
0%
Clove
/g
10.0 g
0%
Food colouring red, orange
/g
2.0 g
0%
Duck breast
/kg
2.0 kg
0%
ขั้นตอนการทำ โฟมกะทิทรัฟเฟิล
หางกะทิ
/g
500.0 g
0%
Lecithin Powder
/g
30.0 g
0%
Fresh butter and coconut milk
/g
20.0 g
0%
ถั่วลิสงคั่วป่น
/kg
20.0 kg
0%
เนื้อทรัฟเฟิลบดในน้ำมัน
/
0.0
0%
ขั้นตอนการทำ พะแนงเป็ด
Roast Duck
/g
150.0 g
0%
Panang curry sauce
/g
100.0 g
0%
Fresh lychees and lychee flavored jelly
/g
20.0 g
0%
ใบมะกรูดฉีด
/kg
1.0 g
0%
พริกชี้ฟ้าแดงซอย
/kg
3.0 g
0%
Truffle Coconut Milk Foam
/kg
5.0 kg
0%
ใบโหระพา ตามชอบ
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำ น้ำแกงพะแนง
-
มะเขือพวง, เด็ดออกจากขั้ว 250.0 g
-
ใบมะกรูดฉีด 4.0 g
-
Red Chilli Pepper 40.0 g
-
Real Fish Sauce 90.0 g
-
น้ำตาลปี๊บ 135.0 g
-
พริกแกงพะแนง 150.0 g
-
Vegetable Oil 70.0 g
-
หางกะทิ 1000.0 g
-
ถั่วลิสงคั่วป่น 80.0 g
ขั้นตอนการทำ น้ำซุปเป็ดย่าง และเป็ดย่าง
-
น้ำตาลทราย 500.0 g
-
น้ำเปล่า 750.0 g
-
น้ำส้มสายชู 250.0 g
-
เกลือ 25.0 g
-
Cinnamon 2.0 bar
-
star anise 3.0 flower
-
Nutmeg 2.0 piece
-
Coriander Roots 3.0 piece
-
Clove 10.0 g
-
Food colouring red, orange 2.0 g
-
Duck breast 2.0 kg
ขั้นตอนการทำ โฟมกะทิทรัฟเฟิล
-
หางกะทิ 500.0 g
-
Lecithin Powder 30.0 g
-
Fresh butter and coconut milk 20.0 g
-
ถั่วลิสงคั่วป่น 20.0 kg
-
เนื้อทรัฟเฟิลบดในน้ำมัน
ขั้นตอนการทำ พะแนงเป็ด
-
Roast Duck 150.0 g
-
Panang curry sauce 100.0 g
-
Fresh lychees and lychee flavored jelly 20.0 g
-
ใบมะกรูดฉีด 1.0 g
-
พริกชี้ฟ้าแดงซอย 3.0 g
-
Truffle Coconut Milk Foam 5.0 kg
-
ใบโหระพา ตามชอบ