Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredients

+

ขั้นตอนการทำ น้ำแกงพะแนง

ขั้นตอนการทำ น้ำซุปเป็ดย่าง และเป็ดย่าง

ขั้นตอนการทำ โฟมกะทิทรัฟเฟิล

  • หางกะทิ 500.0 g
  • Lecithin Powder 30.0 g
  • Fresh butter and coconut milk 20.0 g
  • ถั่วลิสงคั่วป่น 20.0 kg
  • เนื้อทรัฟเฟิลบดในน้ำมัน

ขั้นตอนการทำ พะแนงเป็ด

  • Roast Duck 150.0 g
  • Panang curry sauce 100.0 g
  • Fresh lychees and lychee flavored jelly 20.0 g
  • ใบมะกรูดฉีด 1.0 g
  • พริกชี้ฟ้าแดงซอย 3.0 g
  • Truffle Coconut Milk Foam 5.0 kg
  • ใบโหระพา ตามชอบ

...

Method

  1. ขั้นตอนการทำ น้ำแกงพะแนง

  2. ขั้นตอนการทำ น้ำซุปเป็ดย่าง และเป็ดย่าง

  3. ขั้นตอนการทำ โฟมกะทิทรัฟเฟิล

  4. ขั้นตอนการทำ พะแนงเป็ด

Home
Menu
Products
Cart
Recipes