Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredients

+

ขั้นตอนการทำแม่ซอสผัดแบบมีน้ำมันหอยสไตล์เอเชีย

ขั้นตอนการทำโกยซีหมี่

  • Coconut sugar 120.0 g
  • Vegetable Oil for Stir-Frying 15.0 g
  • Ground White Pepper
  • Ground Chicken, minced 80.0 g
  • Pickled Squid, soaked in water 20.0 g
  • Vegetable Oil for Stir-Frying 15.0 g
  • Garlic, sliced 3.0 g
  • Ginger, minced 3.0 g
  • แม่ซอสผัดแบบมีน้ํามันหอย 40.0 g
  • Baby Corn, boiled 40.0 g
  • Bamboo Line 60.0 g
  • Shiitake Mushroom 30.0 g
  • Carrot 15.0 g
  • Chinese Rice Wine 5.0 g
  • Clean Water 300.0 g
  • Tapioca Flour, diluted with water 10.0 g
  • Whole Chicken 10.0 g
  • Sesame Oil 3.0 g

Check out Crispy Noodles with Thick Gravy’s recipe: how to cook and its ingredients.

...

Method

  1. ขั้นตอนการทำแม่ซอสผัดแบบมีน้ำมันหอยสไตล์เอเชีย

  2. ขั้นตอนการทำโกยซีหมี่

    • ตั้งกระทะใส่น้ำมันให้พอร้อน นำเส้นบะหมี่ที่ลวกสุกแล้ว สะเด็ดน้ำใส่ลงไปในกระทะ แล้วเกลี่ยให้เสมอกัน จี่พอด้านหนึ่งเริ่มเกรียม ให้พลิกกลับด้าน ทอดให้สีสวยเสมอกันทั้งสองด้าน ตักใส่จานเสิร์ฟ โรยหน้าด้วยพริกไทยขาวป่น
    • ตั้งกระทะไฟปานกลาง ใส่น้ำมันพืช ไก่หมัก ปลาหมึกกรอบ ลงไปผัด พอเนื้อไก่เริ่มสุก ใส่กระเทียมสับ ขิงสับ หน่อไม้ดอง ข้าวโพดอ่อน เห็ดหอม แครอท แม่ซอสผัดแบบมีน้ำมันหอยสไตล์เอเชีย เหล้าจีน ผัดพอเข้ากัน เติมน้ำสะอาด ตั้งให้เดือดสักพัก
    • เมื่อทุกอย่างสุกดีแล้ว ให้ผสมแป้งละลายน้ำเติมลงไป ตามด้วยน้ำมันงา พอเดือดอีกรอบปิดไฟ ใส่ต้นหอมท่อน นำไปตักราดลงบนเส้นบะหมี่ที่พักไว้ พร้อมเสิร์ฟโกยซีหมี่

    ดูเมนูอาหารเพิ่มเติมหรือดูเมนูขายของกินยอดนิยม ทำง่าย กำไรงาม
Home
Menu
Products
Cart
Recipes