Ingredients
Fried Salmon Sashimi Spicy Salad
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿3.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำแซลมอนซาชิมิทอด
Salmon Fillet
/g
480.0 g
0%
Black Pepper
/g
1.0 g
0%
Breadcrumbs
/g
120.0 g
0%
Egg
/eggs
2.0 eggs
0%
Wheat Flour
/g
70.0 g
0%
Vegetable Oil (for deep frying)
/g
200.0 g
0%
เนยสดชนิดจืด
/g
20.0 g
0%
ขั้นตอนการทำน้ำยำสไปซี่วาซาบิเดรซซิ่ง
KNORR Lime Seasoning Powder 400 g
40.0 g
0%
ำปลา
/g
130.0 g
0%
Sugar
/g
90.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
5.0 g
0%
Thai Bird Chilli, stem removed
/g
45.0 g
0%
Garlic
/g
40.0 g
0%
Coriander Root
/g
15.0 g
0%
Shallots
/g
15.0 g
0%
วาซาบิ
/kg
15.0 g
0%
ขั้นตอนการทำโชยุมายองเนส
Japanese Soy Sauce
/g
10.0 g
0%
Garlic, minced
/g
5.0 g
0%
ขั้นตอนการทำยำแซลมอนซาชิมิทอด
Lemongrass, minced
/g
20.0 g
0%
Shallots
/g
20.0 g
0%
Kaffir Lime Leaves
/g
2.0 g
0%
Thai Bird Chilli, stem removed
/g
10.0 g
0%
Japanese Cucumber
/kg
60.0 g
0%
Cherry Tomato
/g
80.0 g
0%
Salmon Roe
/g
20.0 g
0%
Kitchen mint
/g
2.0 g
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำแซลมอนซาชิมิทอด
-
Salmon Fillet 480.0 g
-
Black Pepper 1.0 g
-
Breadcrumbs 120.0 g
-
Egg 2.0 eggs
-
Wheat Flour 70.0 g
-
Vegetable Oil (for deep frying) 200.0 g
-
เนยสดชนิดจืด 20.0 g
ขั้นตอนการทำน้ำยำสไปซี่วาซาบิเดรซซิ่ง
-
KNORR Lime Seasoning Powder 400 g 40.0 g
-
ำปลา 130.0 g
-
Sugar 90.0 g
-
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g 5.0 g
-
Thai Bird Chilli, stem removed 45.0 g
-
Garlic 40.0 g
-
Coriander Root 15.0 g
-
Shallots 15.0 g
-
วาซาบิ 15.0 g
ขั้นตอนการทำโชยุมายองเนส
-
Japanese Soy Sauce 10.0 g
-
Garlic, minced 5.0 g
ขั้นตอนการทำยำแซลมอนซาชิมิทอด
-
Lemongrass, minced 20.0 g
-
Shallots 20.0 g
-
Kaffir Lime Leaves 2.0 g
-
Thai Bird Chilli, stem removed 10.0 g
-
Japanese Cucumber 60.0 g
-
Cherry Tomato 80.0 g
-
Salmon Roe 20.0 g
-
Kitchen mint 2.0 g