Ingredients
Grilled Prawns with Eggplant Tempura and Spicy Miso Sauce
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
เคล็ดลับ
Chicken Breast
/g
80.0 g
0%
Brown Sugar
/g
80.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
2.0 g
0%
KNORR Lime Seasoning Powder 400 g
8.0 kg
0%
Coriander Root
/g
5.0 g
0%
Garlic
/g
5.0 g
0%
White Sugar
/g
10.0 g
0%
ขิงแก่หั่นเป็นสี่เหลี่ยมลูกเต๋า
/g
3.0 g
0%
Clean Water
/g
80.0 g
0%
ขั้นตอนการทำเทมปุระมะเขือม่วง
White Sugar
/g
320.0 g
0%
Sugar
/g
500.0 g
0%
Sugar
/g
3.0 g
0%
Sugar
/g
100.0 g
0%
Sugar
/g
80.0 g
0%
Brown Sugar
/g
800.0 g
0%
ขั้นตอนการผสมของเครื่องน้ำซอสสไปซี่มิโซะ
Brown Sugar
/g
200.0 g
0%
Brown Sugar
/g
200.0 g
0%
ขั้นตอนการทำกุ้งแม่น้ำเผา และเครื่องโรยหน้า
เนื้อกุ้งสดลวก
/portions
4.0 portions
0%
เนื้อกุ้งสับละเอียด
/g
20.0 g
0%
เนื้อกุ้งสับละเอียด
/g
12.0 g
0%
เนื้อกุ้งสับละเอียด
/g
0.0 g
0%
เนื้อกุ้งสับละเอียด
/g
0.0 g
0%
เนื้อกุ้งสับละเอียด
/g
0.0 g
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
เคล็ดลับ
-
Chicken Breast 80.0 g
-
Brown Sugar 80.0 g
-
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g 2.0 g
-
KNORR Lime Seasoning Powder 400 g 8.0 kg
-
Coriander Root 5.0 g
-
Garlic 5.0 g
-
White Sugar 10.0 g
-
ขิงแก่หั่นเป็นสี่เหลี่ยมลูกเต๋า 3.0 g
-
Clean Water 80.0 g
ขั้นตอนการทำเทมปุระมะเขือม่วง
-
White Sugar 320.0 g
-
Sugar 500.0 g
-
Sugar 3.0 g
-
Sugar 100.0 g
-
Sugar 80.0 g
-
Brown Sugar 800.0 g
ขั้นตอนการผสมของเครื่องน้ำซอสสไปซี่มิโซะ
-
Brown Sugar 200.0 g
-
Brown Sugar 200.0 g
ขั้นตอนการทำกุ้งแม่น้ำเผา และเครื่องโรยหน้า
-
เนื้อกุ้งสดลวก 4.0 portions
-
เนื้อกุ้งสับละเอียด 20.0 g
-
เนื้อกุ้งสับละเอียด 12.0 g
-
เนื้อกุ้งสับละเอียด
-
เนื้อกุ้งสับละเอียด
-
เนื้อกุ้งสับละเอียด