Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredients

+

Spicy Stir-Fried Seafood

  • Snapper 60.0 g
  • Banana Shrimp 50.0 g
  • Squid 50.0 g
  • Bird's Eye Chilli, minced 10.0 g
  • Garlic, minced 10.0 g
  • Lesser Galangal, skin grated 5.0 g
  • Fresh Peppercorns 20.0 g
  • Red and Green Chili, cut diagonally 15.0 g
  • Kaffir Lime Leaves 2.0 g
  • Vegetable Oil (for stir-frying) 20.0 g
  • KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g 1.0 g
  • Sweet basil 10.0 g
  • White Pepper, grounded 0.5 g
  • Stock 30.0 ml

Check out Spicy Stir-Fried Seafood’s recipe: how to cook and its ingredients.

...

Method

  1. Spicy Stir-Fried Seafood

    • Heat the pan, stir-fry minced garlic, minced bird's eye chilli and seafood until cooked.
    • Add chopped yard long bean, Indian oyster mushroom, fresh peppercorns and a small amount of stock. Then season with KNORR Intense Meaty Essence, KNORR SELECTIONS Oyster Flavoured Sauce, KNORR SELECTIONS Fish Sauce and sugar, taste and adjust as desired.
    • Add lesser galangal, kaffir lime leaves, basil and finger chilli, then mix well.
    • Put on a plate and serve with hot rice.

       Check out otherrecipesfrom our expansive collection of recipe choices.
  2. เคล็ดลับการทำผัดฉ่าทะเล

    • สามารถเปลี่ยนเนื้อสัตว์เป็นชนิดอื่นๆ ได้ เช่น เนื้อวัว หมูป่า หรือปลาแม่น้ำ หอยแมลงภู่ หอยเชลล์ เป็นต้น
  3. ข้อมูลเพิ่มเติมสำหรับผู้ประกอบการ

    • ต้นทุนเฉลี่ยเสิร์ฟละ 38.08 บาท (ราคาของวัตถุดิบอาจแตกต่างกันขึ้นอยู่กับช่วงเวลาที่ซื้อและสถานที่จัดจำหน่าย)
    • ราคาแนะนำขายเสิร์ฟละ 135 บาท

    ดูเมนูอาหารเพิ่มเติม เมนูขายของกินยอดนิยม และสูตรอาหารสร้างอาชีพทำง่าย กำไรงาม
Home
Menu
Products
Cart
Recipes