Ingredients
Tom Kha with Sea Bass and Herbs
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำปลากะพงทอดไส้กุ้งทรงเครื่องสมุนไพร
Snapper
/portion
1.0 portion
0%
฿0
Banana Shrimp
/g
140.0 g
0%
฿0
Sliced pork
/g
100.0 g
0%
฿0
Corn in diangonal
/g
10.0 g
0%
฿0
KNORR 3GLUR READY-TO-USE 200 G
/g
7.0 g
0%
฿0
KNORR INTENSE STIR FRY SAUCE 900 G
/g
10.0 g
0%
฿0
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
/g
1.0 g
0%
฿0
ข้าวเกรียบว่าว ใช้รับประทานเคียงและตกแต่ง
/
0.0
0%
฿0
Cherry Tomatoes, cut in half
/g
4.0 g
0%
฿0
Shimeji mushroom
/g
6.0 g
0%
฿0
ดอกไม้ใช้ตกแต่ง
/
0.0
0%
฿0
เชือกสำหรับใช้มัดปลาตอนม้วนยัดไส้
/
0.0
0%
฿0
ขั้นตอนการทำข้าวมธุปายาสธัญพืช
Steamed rice
/g
80.0 g
0%
฿0
Fresh Milk
/g
20.0 g
0%
฿0
Butter
/g
10.0 g
0%
฿0
เมล็ดธัญพืชรวมมิตรต้มสุก 40 กรัม
/
0.0
0%
฿0
ขั้นตอนการทำต้มข่าปลากะพงสมุนไพร
พริกขี้หนูสวน
/g
240.0 g
0%
฿0
Water
/g
120.0 g
0%
฿0
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g
/g
3.0 g
0%
฿0
ำปลา
/g
11.0 g
0%
฿0
Sugar
/g
5.0 g
0%
฿0
KNORR Lime Seasoning Powder 400 g
/g
2.0 g
0%
฿0
Fresh galangal
/g
10.0 g
0%
฿0
Lemongrass, minced
/g
10.0 g
0%
฿0
Kaffir Lime Leaves
/g
1.0 g
0%
฿0
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำปลากะพงทอดไส้กุ้งทรงเครื่องสมุนไพร
-
Snapper 1 portion
-
Banana Shrimp 140 g
-
Sliced pork 100 g
-
Corn in diangonal 10 g
-
-
-
-
ข้าวเกรียบว่าว ใช้รับประทานเคียงและตกแต่ง
-
Cherry Tomatoes, cut in half 4 g
-
Shimeji mushroom 6 g
-
ดอกไม้ใช้ตกแต่ง
-
เชือกสำหรับใช้มัดปลาตอนม้วนยัดไส้
ขั้นตอนการทำข้าวมธุปายาสธัญพืช
-
Steamed rice 80 g
-
Fresh Milk 20 g
-
Butter 10 g
-
เมล็ดธัญพืชรวมมิตรต้มสุก 40 กรัม
ขั้นตอนการทำต้มข่าปลากะพงสมุนไพร
-
พริกขี้หนูสวน 240 g
-
Water 120 g
-
ำปลา 11 g
-
Sugar 5 g
-
Fresh galangal 10 g
-
Lemongrass, minced 10 g
-
Kaffir Lime Leaves 1 g