Ingredients
Vegetarian Snow Fish with Stir-fried Mixed Fruits, Vegetables and Tamarind Sauce
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿9600.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำปลาหิมะเจราดโหงวก๊วยผัดซอสมะขาม
ซีอิ้วขาว
/g
150.0 g
0%
KNORR CONCENTRATED TAMARIND SAUCE 850 G
/g
250.0 g
0%
Coconut Sugar
/g
350.0 g
0%
Chilean Sea Bass or Gindara Fillet
/g
3.0 g
0%
Tapioca Flour, diluted with water
/g
25.0 g
0%
Vegetable Oil for Stir-Frying
/g
10.0 g
0%
KNORR CONCENTRATED TAMARIND SAUCE 850 G
/g
50.0 g
0%
เม็ดแปะก๊วยต้ม
/g
30.0 g
0%
แห้วปอกเปลือกต้มสุก หรือแห้วกระป่อง (หั่นสี่ส่วน)
/g
30.0 g
0%
Clean Water
/g
20.0 g
0%
Red, green and yellow sweet peppers, diced
/g
30.0 g
0%
Cashew Nuts, fried
/g
30.0 g
0%
เม็ดเกาลัด
/g
30.0 g
0%
Correspondents, minced
/g
50.0 g
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำปลาหิมะเจราดโหงวก๊วยผัดซอสมะขาม
-
ซีอิ้วขาว 150.0 g
-
Coconut Sugar 350.0 g
-
Chilean Sea Bass or Gindara Fillet 3.0 g
-
Tapioca Flour, diluted with water 25.0 g
-
Vegetable Oil for Stir-Frying 10.0 g
-
เม็ดแปะก๊วยต้ม 30.0 g
-
แห้วปอกเปลือกต้มสุก หรือแห้วกระป่อง (หั่นสี่ส่วน) 30.0 g
-
Clean Water 20.0 g
-
Red, green and yellow sweet peppers, diced 30.0 g
-
Cashew Nuts, fried 30.0 g
-
เม็ดเกาลัด 30.0 g
-
Correspondents, minced 50.0 g