Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredients

+

ขั้นตอนการทำมัฟฟินบลูเบอร์รี่


Check out Blueberry Muffin’s recipe: how to cook and its ingredients.

...

Method

  1. ขั้นตอนการทำมัฟฟินบลูเบอร์รี่

    • วอร์มเตาอุณหภูมิ 180 องศาเซลเซียส
    • นำวิปปิ้งครีม กับ ผงรสมะนาว ตราคนอร์ คนให้เข้ากัน แล้วพักไว้ เพื่อนำไปใช้แทน Sour Cream
    • ละลายเนยสด แล้วพักไว้
    • ผสมไข่ไก่กับน้ำตาล โดยใช้หัวตีใบพัด ความเร็วปานกลาง
    •  ทยอยใส่เนยที่ละลายแล้วลงไป
    • ร่อน แป้งเค้ก นมผง เกลือ เบกกิ้งโซดา และ ผงฟู สูตรดับเบิลแอ็คติง ตราเบสท์ฟู้ดส์ ร่วมกัน
    • ใส่ของแห้งที่ร่อนไว้ สลับกับ Sour Cream และ นมข้นจืด (เริ่มด้วยของแห้ง สลับกับของเหลว และ จบด้วยของแห้ง)
    • บีบลงพิมพ์ที่เตรียมไว้
    • บีบ ฟิลลิ่ง รสบลูเบอร์รี่ ตราเบสท์ฟู้ดส์ เข้าไปตรงกลาง
    • นำบลูเบอร์รี่แช่แข็งที่ละลายแล้ว คลุกด้วยแป้งเค้กบางๆ แล้วใส่บนเนื้อของมัฟฟิน  
    • เข้าอบอุณหภูมิ 180 องศาเซลเซียส เวลา 12-15 นาที หรือจนกระทั่งสุก  
  2. ข้อมูลเพิ่มเติมสำหรับผู้ประกอบการเบเกอรี่

          Explore our high-quality products of bakery ingredients for your delicious bakeries and desserts.
          Check out other recipes from our expansive collection of recipe choices.
Home
Menu
Products
Cart
Recipes