Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredients

+

ขั้นตอนการทำซอสเชอโมลา

  • Fresh coriander Leaves 30.0 g
  • Parsley 15.0 g
  • Chicken Breast 100.0 g
  • Garlic 15.0 g
  • Cumin 1.0 g
  • Chicken Breast 1.0 g
  • KNORR Lime Seasoning Powder 400 g 5.0 g
  • KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g 5.0 g

ขั้นตอนการทำไก่ย่างเชอโมลา

  • Chicken Breast 480.0 g
  • Cumin 2.0 g
  • Chicken Breast 40.0 g
  • KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Chicken Flavoured 800 g 1.0 g
  • Ground Black Pepper 1.0 g
  • Garlic 160.0 g

ขั้นตอนการทำสลัดควินัว

  • Corn in diangonal 80.0 g
  • Shallots 10.0 g
  • Tomato 40.0 g
  • ผักชี 1.0 g
  • KNORR Lime Seasoning Powder 400 g 1.0 g
  • Ground Black Pepper 1.0 g

ขั้นตอนการทำน้ำสลัดโยเกิร์ตมิ้นท์


Check out Chermoula Grilled Chicken with Quinoa Salad's recipe: how to cook and its ingredients.

...

Method

  1. ขั้นตอนการทำซอสเชอโมลา

  2. ขั้นตอนการทำไก่ย่างเชอโมลา

    • หมักเนื้ออกไก่กับยี่หร่า น้ำมันมะกอก เกลือ พริกไทย หมักทิ้งไว้ให้เข้ากัน
    • นำเนื้อไก่ไปย่างในกระทะ พอมีสีสวยนำซอสเชอโมลาไปทาให้ทั่วชิ้นไก่
    • จากนั้นนำเข้าเตาอบ ค่อยๆ ทาซอสระหว่างการอบ จนสุก นำขึ้นพักไว้ เตรียมจัดพร้อมเสิร์ฟ
  3. ขั้นตอนการทำสลัดควินัว

  4. ขั้นตอนการทำน้ำสลัดโยเกิร์ตมิ้นท์

  5. ข้อมูลเพิ่มเติมสำหรับผู้ประกอบการร้านอาหาร

    • สูตรนี้ทำไก่ย่างเชอโมลา สลัดควินัวได้ 4 เสิร์ฟ ราคาต้นทุนสูตรนี้ 169.25 บาท
    • ต้นทุนเฉลี่ยเสิร์ฟละ 42.31 บาท (ราคาของวัตถุดิบอาจแตกต่างกันขึ้นอยู่กับช่วงเวลาที่ซื้อและสถานที่จัดจำหน่าย)
    • ราคาแนะนำขายเสิร์ฟละ 150 บาท

    ดูเมนูอาหารเพิ่มเติมหรือดูเมนูขายของกินยอดนิยม ทำง่าย กำไรงาม
Home
Menu
Products
Cart
Recipes