Ingredients
Classic Canadian Fillet Steak Poutine
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำเครื่องปรุงเนื้อสเต๊ก
Vegetable Oil (for frying)
/g
30.0 g
0%
ผงพริกญี่ปุ่น (ชิจิมิ โทการาชิ)
/g
2.0 g
0%
สาหร่ายแผ่น (Nori) นำไปปั่น
/g
1.0 g
0%
ขั้นตอนการทำน้ำเกรวี่
Clean Water
/g
15.0 g
0%
Black Pepper
/g
0.5 g
0%
ขั้นตอนการทำเครื่องเคียง
Cheese curds หรือ Mozzarella cheese หั่นเต๋าเล็ก
/g
30.0 g
0%
พริกดองหรือแตงดอง ชนิดเปรี้ยว
/-
0.0 -
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำเครื่องปรุงเนื้อสเต๊ก
-
Vegetable Oil (for frying) 30.0 g
-
ผงพริกญี่ปุ่น (ชิจิมิ โทการาชิ) 2.0 g
-
สาหร่ายแผ่น (Nori) นำไปปั่น 1.0 g
ขั้นตอนการทำน้ำเกรวี่
-
Clean Water 15.0 g
-
Black Pepper 0.5 g
ขั้นตอนการทำเครื่องเคียง
-
Cheese curds หรือ Mozzarella cheese หั่นเต๋าเล็ก 30.0 g
-
พริกดองหรือแตงดอง ชนิดเปรี้ยว