Ingredients
Pork Steak with Pepper Sauce
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการหมักสเต็กหมู
เนื้อหมูส่วนสะโพก หรือสันนอก(หั่นเป็นชิ้นๆละ 100 กรัม)
/g
1100.0 g
0%
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Pork Flavoured 800 g
15.0 g
0%
Sugar
/g
15.0 g
0%
น้ำสะอาด
/g
150.0 g
0%
แบคกิ้งโซดา
/g
4.0 g
0%
พริกไทยดำ (บดหยาบ)
/g
6.0 g
0%
Vegetable Oil for Stir-Frying
/g
20.0 g
0%
ขั้นตอนการทำซอสเกรวี่พริกไทย
น้ำสะอาด
/g
500.0 g
0%
พริกไทยดำ (บดหยาบ)
/g
2.0 g
0%
เม็ดพริกไทยอ่อน (บุบพอแตก)
/g
40.0 g
0%
ขั้นตอนการทำน้ำสลัด
Syrup
/g
50.0 g
0%
น้ำสะอาด
/g
300.0 g
0%
ขั้นตอนการทำเครื่องเคียงต่างๆ
เฟรนช์ฟราย ทอด
/g
350.0 g
0%
ขนมปังแผ่น ตัดครึ่งแผ่น
/slice
5.0 slice
0%
มาการีน (สำหรับทาขนมปัง)
/g
40.0 g
0%
กะหล่ำปลีซอย และแครอทขูดเส้น
/g
300.0 g
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการหมักสเต็กหมู
-
เนื้อหมูส่วนสะโพก หรือสันนอก(หั่นเป็นชิ้นๆละ 100 กรัม) 1100.0 g
-
KNORR Aroy Sure All-In-One Seasoning Pork Flavoured 800 g 15.0 g
-
Sugar 15.0 g
-
น้ำสะอาด 150.0 g
-
แบคกิ้งโซดา 4.0 g
-
พริกไทยดำ (บดหยาบ) 6.0 g
-
Vegetable Oil for Stir-Frying 20.0 g
ขั้นตอนการทำซอสเกรวี่พริกไทย
-
น้ำสะอาด 500.0 g
-
พริกไทยดำ (บดหยาบ) 2.0 g
-
เม็ดพริกไทยอ่อน (บุบพอแตก) 40.0 g
ขั้นตอนการทำน้ำสลัด
-
Syrup 50.0 g
-
น้ำสะอาด 300.0 g
ขั้นตอนการทำเครื่องเคียงต่างๆ
-
เฟรนช์ฟราย ทอด 350.0 g
-
ขนมปังแผ่น ตัดครึ่งแผ่น 5.0 slice
-
มาการีน (สำหรับทาขนมปัง) 40.0 g
-
กะหล่ำปลีซอย และแครอทขูดเส้น 300.0 g