Ingredients
Triple Cream Horn
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
฿0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
ขั้นตอนการทำแป้งครีมฮอน
Bread Flour
/g
400.0 g
0%
Cake Flour (by Red Lotus)
/g
100.0 g
0%
Dry Yeast
/g
10.0 g
0%
Sugar
/g
70.0 g
0%
Salt
/g
5.0 g
0%
Egg
/eggs
2.0 eggs
0%
Clean Water
/g
125.0 g
0%
Unsweetened Condensed Milk
/g
175.0 g
0%
Unsalted Butter
/g
80.0 g
0%
Artifical Colour
/-
0.0 -
0%
ขั้นตอนการทำไส้ครีมใบเตย
BEST FOODS Pandan Custard Flavoured Filling 900 g
/g
240.0 g
0%
Chocolate Spread
/g
120.0 g
0%
พริกขี้หนูสวน
/g
70.0 g
0%
ขั้นตอนการทำไส้ครีมชาไทย
Hot milk
/g
100.0 g
0%
ใบชาไทย
/g
15.0 g
0%
เบสชาไทยเข้มข้น
/g
50.0 g
0%
BEST FOODS Vanilla Flavoured Filling 900 g
/g
200.0 g
0%
Chocolate Spread
/g
120.0 g
0%
Unsweetened Condensed Milk
/g
20.0 g
0%
ขั้นตอนการทำไส้ครีมกล้วยหอม
BEST FOODS Banana Flavoured Filling 900 g
/g
200.0 g
0%
Chocolate Spread
/g
120.0 g
0%
Fresh Milk
/g
50.0 g
0%
ขั้นตอนการทำครัมเบิ้ลมะพร้าว
Unsalted Butter
/g
20.0 g
0%
Coconut Oil
/g
5.0 g
0%
Sugar
/g
25.0 g
0%
Salt
/g
0.5 g
0%
Cake Flour
/g
40.0 g
0%
มะพร้าวแห้งป่น
/g
12.0 g
0%
ชอคโกแลต
/g
40.0 g
0%
ฝอยทอง
/g
40.0 g
0%
Ingredient name
/
Add Ingredient
ขั้นตอนการทำแป้งครีมฮอน
-
Bread Flour 400.0 g
-
Cake Flour (by Red Lotus) 100.0 g
-
Dry Yeast 10.0 g
-
Sugar 70.0 g
-
Salt 5.0 g
-
Egg 2.0 eggs
-
Clean Water 125.0 g
-
Unsweetened Condensed Milk 175.0 g
-
Unsalted Butter 80.0 g
-
Artifical Colour
ขั้นตอนการทำไส้ครีมใบเตย
-
Chocolate Spread 120.0 g
-
พริกขี้หนูสวน 70.0 g
ขั้นตอนการทำไส้ครีมชาไทย
-
Hot milk 100.0 g
-
ใบชาไทย 15.0 g
-
เบสชาไทยเข้มข้น 50.0 g
-
Chocolate Spread 120.0 g
-
Unsweetened Condensed Milk 20.0 g
ขั้นตอนการทำไส้ครีมกล้วยหอม
-
Chocolate Spread 120.0 g
-
Fresh Milk 50.0 g
ขั้นตอนการทำครัมเบิ้ลมะพร้าว
-
Unsalted Butter 20.0 g
-
Coconut Oil 5.0 g
-
Sugar 25.0 g
-
Salt 0.5 g
-
Cake Flour 40.0 g
-
มะพร้าวแห้งป่น 12.0 g
-
ชอคโกแลต 40.0 g
-
ฝอยทอง 40.0 g