Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredients

+

ขั้นตอนการประกอบแป้งโดนัท

  • Bread Flour 150.0 g
  • All Purpose Flour 150.0 g
  • Sugar 50.0 g
  • Salt 3.0 g
  • Dry yeast 3.0 g
  • Egg Yolk 2.0 g
  • Fresh Milk 165.0 g
  • Milk Powder 8.0 g
  • Vanilla Essence 2.0 g
  • Unsalted Butter 55.0 g
  • Dry yeast 1.0 bottle

ขั้นตอนการประกอบวานิลลาครีม


For a delicious bite of the most mouthwatering Vanilla Milk Cream Donut, try our simple recipe. Try different flavours for the filling for even tastier results.

...

Method

  1. ขั้นตอนการประกอบแป้งโดนัท

    • ผสม แป้งสาลีอเนกประสงค์ ยีสต์แห้ง ลงในอ่างผสม
    • ละลายน้ำตาลทราย ไข่ไก่ และนมสด กลิ่นวานิลลาเข้าด้วยกัน แล้วเทลงในอ่างผสมนวดให้พอเข้ากัน เนยสด(เย็น) ลงไป นวดต่อจนแป้งเริ่มเนียนดี ใส่เกลือ
    • นวดจนแป้งเนียนเข้ากัน
    • ตัดแป้งขนาด 45 กรัม พักแป้ง จนขึ้นเป็น 2 เท่า
    • ตั้งน้ำมัน อุณหภูมิน้ำมัน 180 องศาเซลเซียส นำโดนัทลงไปทอดโดนัทที่ทอดแล้ว พักให้เย็นสนิทก่อน นำไปใส่ไส้
  2. ขั้นตอนการประกอบวานิลลาครีม

  3. ขั้นตอนการประกอบโดนัทครีม


  4. ข้อมูลเพิ่มเติมสำหรับผู้ประกอบการเบเกอรี่

    Explore our high-quality products ofbakery ingredientsfor your delicious bakeries and desserts.
    Check out otherrecipesfrom our expansive collection of recipe choices.
Home
Menu
Products
Cart
Recipes